Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ολοκλήρωση εργασιών εγκατάστασης & συντήρησης δικτυακού εξοπλισμού σε πλοία στo εξωτερικό


     
     Εργασίες συντήρησης δικτυακού εξοπλισμού & λογισμικού στο  πλοίο "HANJIN VANCOUVER" της εταιρείας "JPS SAMARTZIS MARITIME", στο λιμάνι του Busan S. Korea.



    Εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού στο νεότευκτο πλοίο GAS AEGEAN  της εταιρείας "BENELUX OVERSEAS", στα πλαίσια εφαρμογής και λειτουργίας του προγράμματος PMS ( Planned Maintenance System ). Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε  σε ναυπηγείο στο Busan S. Korea.


    Εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού επί του νεότευκτου πλοίου “ Maverick Guardian ”  της εταιρείας  " EFPLOIA SHIPPING CO., S.A". Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε στο ναυπηγείο STX στο  Busan – S. Korea.

     

    Εγκατάσταση λογισμικού της εταιρίας "Telecomputer Center S.A" στο πλοίο GAS IONIAN  της ναυτιλιακής εταιρίας "BENELUX OVERSEAS". Είναι η πρώτη εγκατάσταση που πραγματοποιείται σε πλοίο της συγκεκριμένης εταιρίας, στα πλαίσια εφαρμογής και λειτουργίας του προγράμματος PMS ( Planned Maintenance System ). Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι SUEZ στην Αίγυπτο. Στόχος της "BENELUX" είναι η εγκατάσταση του συγκεκριμένου προγράμματος και λοιπού εξοπλισμού σε όλο τον στόλο της. Οι εγκαταστάσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την "Net Root" , με βάση το χρονοδιάγραμμα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.